Jäsenyys

Haluathan olla mukana yhdistyksemme toiminnassa? Olemme avoimia kaikille Sydänmaan asioista kiinnostuneille ikään, sukupuoleen, ammattiin tai mihinkään muuhun asiaan katsomatta. Jäsenyys ja jäsenmaksu mahdollistavat kaikenlaisen yhteisen toiminnan järjestämisen. Liity sinäkin jäseneksi jo tänään!

Jäsenmaksumme ovat:

Kyläjäsenyys: Henkilöjäsenmaksu 5 € tai perhejäsenmaksu 10 €

Viljelijäjäsenyys: Henkilöjäsenmaksu 10 € tai perhejäsenmaksu 15 €

Jäsenmaksun suuruus riippuu siitä liitytkö yksin vai liittyykö samalla kertaa koko perheesi sekä kumman jäsenyyden haluat valita; kyläjäsenyyden vai viljelijäjäsenyyden.

  • Henkilöjäsenmaksu kattaa yhden henkilön jäsenmaksun.
  • Perhejäsenmaksu kattaa saman perheen vanhemmat ja lapset (myös muualla asuvat aikuiset lapset), mutta ei enää lapsenlapsia. Tällöin katsomme, että lapsi ja lapsenlapsi muodostavat oman perheen.
  • Maksaessasi viljelijäjäsenmaksun, olet myös ProAgrian jäsen (jäsenmaksusta osa menee ProAgrian jäsenmaksuuun) ja siitä hyvästä saat ProAgrian Satoa-lehden kolme kertaa vuodessa (sekä tarvittaessa muita ProAgrian jäsenetuja).
  • Jos et ole viljelijä tai et halua ProAgrian jäsenetuja, valintasi on kyläjäsenyys. Kyläjäsenyydessä jäsenmaksusi jää kokonaisuudessaan kylän käyttöön.

Kaikki yhdistyksen jäsenet (riippumatta minkä jäsenmaksun olet maksanut) voivat vuokrata Turajärven mökkiä sekä yhdistyksen kalustoa muita edullisemmalla jäsenhinnalla.

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun jommalle kummalle yhdistyksen tileistä ja kirjoittamalla viestikenttään liittyvien henkilöiden nimet ja osoitteet. Jäseneksi voit liittyä myös tapahtumien yhteydessä.

Länsi-Suomen Osuuspankki           FI82 5022 0650 0012 69

Eurajoen Säästöpankki                    FI85 4450 1450 0001 74

Pidämme hyvää huolta yhteystiedoistasi. Tarkempia tietoja voit lukea tietosuojalomakeestamme.