Turajärven mökki

IMG_0221

Grillikatos

Haaveiletko koskaan pysähtymisestä kaiken tämän nykyajan kiireen keskellä? Ajattomasta ajasta, jossa tärkeintä on vain kesätuulen vire poskilla, virkistävä pulahdus järveen ja läheisten kanssa yhdessäolo?

Meillä on vastaus haaveisiisi. Vuokraamalla saunamökimme Turajärven rannalta, pääset niin lähelle kiireetöntä kesäpäivää kuin vain on mahdollista. Mökille ei tule sähköjä eikä juoksevaa vettä ja se sijaitsee rauhallisella paikalla. Pääset takuuvarmasti irrottautumaan teknologian täytteisestä nykyajasta!

DSC_2706

Kuva sisältä

Mökissä löytyy keittiö ja yksi huone, jossa on levitettävä sohva. Petivaatteet sinun pitää tuoda mukanasi, niitä ei mökiltä löydy.

Keittiöön ei tule juoksevaa vettä, mutta tiskipöytä viemäreineen löytyy. Lisäksi keittiössä on astioita ja ruokailuvälineitä useammalle hengelle, paistinpannuja, kattiloita, leikkuulautoja sekä kaikenlaista ruuan laittoon tarvittavaa sekä kaasuliesi ruuanlaittoa varten. Kesäaikaan kätevintä kuitenkin lienee tehdä ruoka ulkosalla grillikatoksen suojissa.

DSC_2733

Keittiö

Erillisessä kesähuoneessa, josta löytyy kaksi erillistä sänkyä, on mahdollista yöpyä. Sängyissä on patjat, muttei tyynyjä eikä peittoja.

Mökissä on laadukas puusauna, matala lapsiystävällinen uimaranta laitureineen, soutuvene sekä ulkohuussi. Varaathan vessapaperia mukaasi, kun saavut mökille.

Vuokraamme mökkiä kesäaikaan sekä yhdistyksen jäsenille sekä muille. Jäsenenä saat alennusta vuokrahinnoista.

IMG_0222

Kesähuone

Turajarven mokki vuokrahinnasto

Vuokraussäännöt

Kesän vuokrakirja aukeaa yhdistyksen jäsenille pääsääntöisesti joka vuosi helatorstain aattona klo 9 ja muille helatorstaina klo 9. Huom! Ilmoitamme varauskirjan aukeamisajankohdan joka vuosi facebook-sivuillamme kevään kuluessa, joten tarkistathan päivämäärän sieltä. Varaukset Heikki Nikula p. 050 505 5630.

Mökin varaustilanteen voit tarkistaa täältä.

Vuokrassa tarkoitettu vuokravuorokausi alkaa klo 16.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 14.00. Viikonloppu alkaa perjantaina klo 16.00 ja päättyy sunnuntaina klo 14.00. Viikko alkaa sunnuntaina klo 20.00 ja päättyy seuraavana sunnuntaina klo 14.00.

DSC_2717

Rantaa

Mökin osoite on Lehtirannantie 39. Ajo-ohje Sydänmaan kylästä: Aja Rimmintietä n. 2 km, jonka jälkeen tie kaartaa loivasti vasemmalle (älä käänny Tommilantielle). Jatka vielä eteenpäin n. 2 km. Suurten voimalinjojen kohdalla käänny vasemmalle Rantamaantielle. Aja Rantamaantietä eteenpäin n. 2 kilometriä, ja käänny oikealle Lehtirannantielle. Aja n. 400 m eteenpäin. Auton voi jättää tienvarressa osoitettuun parkkipaikkaan tai ajaa suoraan mökin pihaan.

Vuokra maksetaan yhdistyksen jommalle kummalle tilille:

  • Länsi-Suomen Osuuspankki           FI82 5022 0650 0012 69
  • Eurajoen Säästöpankki                    FI85 4450 1450 0001 74

Tiedustelut ja varaukset: Heikki Nikula. Heikin yhteystietoja voi kysellä yhdistyksen sähköpostiosoitteesta sydanmaanpky (miumau) gmail.com